با حضور اکیپ سازمان انتقال خون در محل سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان کارکنان زن و مرد سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان خون اهدا کردند. تعداد 23 نفر از کارکنان سازمان جهادکشاورزی با اهدای هر نفر 450 سی سی 10 هزار و 350 سی سی خون اهدا کردند.
دکتر الهام چرسی زاده، مسئول آموزش و پژوهش سازمان انتقال خون هرمزگان گفت: اهدای خون ضمن اینکه برای اهدا کننده بسیار مفید است می تواند به نیازمندان به این ماده حیاتی کمک کند.
وی اهدای خون را ورزش دورنی سلول ها دانست و تصریح کرد: از هر کیسه خون که 450 سی سی حجم دارد سه فرآورده پلاکت، پلاسمای منجمد و گلبول قرمز تهیه که به بیماران نیازمند کمک بسزایی خواهد کرد.
دکتر چرسی زاده خون اهدایی را برای بیماران کم خون، عملیات جراحی و سوختگی بسیار حیاتی برشمرد و اذعان داشت: خون گرفته شده از اهدا کنندگان بین 6 تا 8 هفته مجدد در بدن تولید و سلول های خونی جایگزین خواهند شد.
وی به دلیل وجود بیمارانی تالاسمی در استان، هرمزگان را نیازمند به فرآورده های خونی دانست و افزود: بیمارستان شهید محمدی بندرعباس جزو 8 بیمارستانی است که در سراسر کشور بیشترین فرآورده های خونی را مصرف می کند و این مسئله نیاز استان را به اهدای خون نشان می دهد که علت آن وجو بیماران تالاسمی در استان است.
وی بیماران سرماخورده و دیابتی، افرادی که آنتی بیوتیک ویا داروهای خاص مصرف می کنند و همچنین افرادی که سابقه مالاریا و هپاتیت داشته اند را از اهدای خون منع کرد وافزود: خون دریافتی از اهداکنندگان در سازمان انتقال از حیث عاری بودن از هپاتیت B و C و همچنین ایدز و سفلیس مورد آزمایش قرار می گیرد و نتایج آن به وسیله پست به آدرس اهدا کنندگان پست خواهد شد.
دکتر چرسی زاده در پایان یادآور شد: مردان می تواند هر سه ماه یکبار و زنان هر چهار ماه یکبار خون اهدا کنند و باتوجه به مفید بودن اهدای خون برای اهداکننده و همچنین نیاز مبرم استان فرآورده های خونی از هم استانی ها عزیز خواهشمندم به طور مستمر خون اهدا کنند.
دیدگاهتان را بنویسید