ذخیره تصویر برداشت سیب زمینی در هرمزگان

کوروش صادقی، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان از آغاز برداشت سیب زمینی در این استان خبرداد. مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از برداشت سیب زمینی از مزارع این استان خبرداد و گفت: در سال گذشته600 هکتار از اراضی هرمزگان به کشت سیب زمینی اختصاص یافت که پس از برداشت 18 هزار تن محصول سیب زمینی با میانگین عملکرد30 تن در هر هکتار عاید کشاورزان شد. صادقی از میزان سطح زیرکشت سیب زمینی در سالجاری سخن به میان آورد و افزود: در سالجاری بیش از 650 هکتار از اراضی هرمزگان به کشت سیب زمینی اختصاص یافته است که با پیش بینی میانگین عملکرد 33 تن در هر هکتار امید می رود بیش از 21هزارتن محصول سیب زمینی از اراضی استان برداشت شود. وی نقاط مهم کشت سیب زمینی را روستاهای آشکارا و شمیل بالا برشمرد و عنوان کرد: توزیع کودهای شیمیایی ماکرو و همچنین توصیه استفاده صحیح و مناسب از کودها در کشت سیب زمینی، نظارت کارشناسان مراکز ترویج در زمینه عملیات بهزراعی، توزیع علف کش جهت مبارزه به موقع با علف های هرز مزراع در افزایش تولید در سطح هکتار تاثیر بسزایی داشته است. وی مقام های کشت شده در هرمزگان را کوزیما، پیکاسو، آگریا و دیامونت برشمرد و افزود: می توان زودرس بودن، کیفیت مطلوب و بازارپسندی را از مزیت های کشت سیب زمینی در هرمزگان دانست همچنین شهرستان حاجی آباد از نظر سطح زیر کشت وبرداشت محصول در رتبه نخست قرار دارد. مدیر زراعت جهادکشاورزی در پایان فصل کاشت سیب زمینی را اوایل آذرماه تا اواسط دی ماه و فصل برداشت این محصول را از مزارع هرمزگان از نیمه دوم اردیبهشت ماه تا اواخر خردادماه برشمرد.

منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *