كشاورزي ارگانيك با دسترسي به اطلاعات جديدتر تقويت مي شود
كشاورزي ارگانيك با يد از طريق حمايتهاي مالي ،بازاريابي صحيح ،بهبود استاندارد ها ي آن وهمچنين دسترسي به اطلاعات بيشتر وجديدتر تقويت مي شود
به گزارش روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان برا ساس نتايج دو نفر از محققان وكارشناسان ارشد كشاورزي در بندرلنگه كشاورزي ارگانيك درچند سال اخير به عنوان يك روش معتبر كشاورزي به رسميت شناخته شده اما بايد توجه داشت كه كشاورزي ارگانيك يك روش ثابت وپايدار نيست بلكه سيستمي است پويا كه به سرعت در حال توسعه وتكامل است وبه همين دليل نيز بايد از طريق حمايتهاي مالي ، بازاريابي صحيح وبهبود استاندارد هاي آن روزبه روز بيش از پيش تقويت شود .
براساس نتايج حاصل از اين تحقيق مزاياي كشاورزي ارگانيك اين است كه دوستدار محيط زيست مي باشد واين مسئله نيز به صورت كامل روشن شده كه مواد شيميايي مصنوعي بسياري از گونه هاي مفيد حشرات را از بين برده وموجب آلودگي محيط زيست شده است
بر اساس نتايج اين مقاله: كشاورزي ارگانيك نقش بزرگي را درتوسعه كشاورزي در آينده ايفا مي كند كه در اين روش مزرعه به عنوان موجود زنده كه تمامي اجزاي تشكيل دهنده آن يعني خاك ، كاني ، مواد آلي ، ميكروارگانيسم ها ، آفات ،گياهان ،حيوانات وانسان بر يكديگر اثر متقابل می گذارند
در مجموعه کشاورزی ارگانیک همه اجزا مذکور به صورت واحد ومنسجم نگريسته مي شود ودر اين نوع سيستم كشاورزي هدف اصلي حذف ورود كليه عوامل شيميايي وغير طبيعي از جمله سموم كشاورزي وكودهاي شيميايي مي باشد .
بنا بر آنچه در این تحقیق آمده است : آنچه كه در كانون كشاورزي ارگانيك نهفته است مفهومي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد وآن اين ست كه بهره وري از مزرعه واز خاك آغاز مي شود وتوليد كنندگان نخستين مواد غذايي گياهان سبز هستند كه از انرژي خورشيد براي تبديل دي اكسيد كربن به مواد غذايي استفاده مي كنند
بنا برا ين گزارش كشورایران از پتانسيل بسيار بالايي در جهت توليد محصولات كشاورزي ارگانيك برخوردار است چراكه ميزان سطح زير كشت محصولات زراعي وباغي كه توليد آن تنها توسط كشاورزان وبه صورت كاملا خود جوش وسنتي وارگانيك صورت مي گيرد بيش از 70 درصد از كل سطوح كشت محصولات زراعي وباغي مي باشد .
بر اساس نتایج این مقاله ومطالعات صورت گرفته آنچه در این تحقیق بعنوان پیشنهاد به منظور توسعه کشاورزی ارگانیک در کشور آمده است : تشكيل كارگروه هاي كاري متشكل از نمايندگان معاونتها ي توليدي ، تحقيقات ، ترويج ،برنامه ريزي وبخش غير دولتي در سطح وزارت جهاد كشاورزي براي انجام اقدامات اوليه در زمينه شناخت ظرفيت هاي موجود ،جمع آوري اطلاعات وانجام بررسي ها وتحقيقات كاربردي وتدوين برنامه هاي اجرايي جهت پايه گذاري سيستم كشاورزي ارگانيك در كشور مي باشند
گفتنی است منابع مورد استفاده در این تحقیق براساس نوشته های نویسندگانی همچون نصر اصفهانی ، مهدی مهدی پور ،سمیرا میر فندرسکی و اسماعیل قلی نژاد می باشد
دیدگاهتان را بنویسید