اجرای طرح ارتقای میانگین تولید محصولات كشاورزي آغازشد
مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : اجرای طرح ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی به منظورانتقال تجربیات کشاورزان موفق به سایر کشاورزان آغاز شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان مهندس سهراب رمضان پور افزود :
اجراي طرح ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی راهکار اساسی ومهم به منظور انتقال یافته ها وتجربیات کشاورزان نمونه به سایر کشاورزان است. وی ابراز داشت :تجربه نشان داده كه بكارگيري ابتكارات و تجربيات کشاورزان موفق مي تواند در زمينه افزايش راندمان توليد در واحد سطح اثرات مطلوبي داشته باشد وبه همین منظور استفاده از تجربیات کشاورزان موفق از برنامه های امسال است
وي در تشريح اجرای طرح ارتقای میانگین تولیدابرازداشت :بر اساس اين طرح تعداد 20 نفر از کشاورزان در هر گروه به عنوان گروههاي هدف مشخص مي شوند وبراي هر يك ازگروههاي مذكور يك كشاورز نمونه به آموزش وانتقال تجربيات موفق خودبه ساير كشاورزان مي پردازد.
به گفته وی امسال گروه های هدف در زمینه افزایش محصولات گوجه فرنگی ، پیاز، سیب زمینی و انبه آموزش می بینند وآموزش افزایش محصول گوجه فرنگی در رودان پیاز در بندرعباس ،سیب زمینی در حاجی آباد و آموزش مربوط به افزایش تولید انبه در میناب به اجرا گذاشته خواهد شد
وي با بيان اينكه آموزشهای مد نظر در این طرح بر اساس تهيه دستور العمل فنی است بيان داشت : در سال جاری دستور العمل فنی به کار گرفته شده در اجرای طرح ارتقای میانگین تلفیقی از نظرات گروه اجرا وترویج، نظرات کارشناسان مرکزتحقیقات وکشاورزان نمونه خواهد بود .
وی با بيان اينكه بعد از تهيه دستور العمل فني مربوط به اجراي طرح ارتقاي ميانگين توليد محصولات كشاورزي فعاليت هاي آموزش در مزرعه آغاز مي شود اظهار داشت : طرح ارتقای میانگین تولید محصولات کشاورزی از اولویت های مهم سازمان جهاد کشاورزی است ودر اجرای این طرح در سال جاری دستاوردها وتجربیات سال گذشته نیزبه کار گرفته خواهد شد .
دیدگاهتان را بنویسید