دامپزشکی نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای دامی را تشدید می کند

به مناسبت ماه مبارک رمضان صورت می گیرد :

دامپزشکی  نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای دامی را تشدید می کند

طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای  خام  دامی  به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت : در ماه مبارک رمضان تمام مراکز نگهداری وعرضه مواد خام دامی  از قبیل کشتارگاههای دام ، سردخانه های نگهداری این فراورده ها ومراکز بسته بندی وفرآوری فرآورده های خام دامی  مورد نظارت قرار می گیرند

دکتر ذبیح اله غریب افزود: این  اداره کل  به منظور اجرای  طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر عرضه فر آورده های خام دامی اقدام به ساماندهی 10 اکیپ ثابت وسیار در مرکز وسایر شهرستانهای استان کرده  است

وی با بیان اینکه اکیپهای مذکورآماده پاسخگویی به مردم استان هستند   ابراز داشت : مردم نیز باید ضمن دقت در مصرف مواد پروتینی خام در صورت برخورد با هر گونه تخلف از جانب عرضه کنندگان مراتب را به اطلاع اداره کل دامپزشکی استان ویا شهرهای تابعه برسانند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد .

این مقام مسوول یاد آورشد : این اکیپها در شهرها بندرعباس ، بندرلنگه ، میناب ، جاسک ،پارسیان ، حاجی آباد ، رودان ، قشم ، سیریک ، بستک تشکیل شده است

شایان ذکر است شماره تلفن های اعلام شده ازسوی  جهت پاسخگویی به مردم شریف استان ورسیدگی به موارد تخلف  شامل شماره تلفن اداره کل 07616662396-بندرعباس  07613331934-بندرلنگه 07622221314-میناب 07652281580-جاسک 09177617240-پارسیان 07644622540-حاجی آباد 07634222883-رودان 07664222565-قشم07635226027-سیریک 07663623745-بستک 07643222549 می باشد


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *