سالانه ۸ هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید دراین شهرستان تولید می شود

 با بهره برداری از پنجاه و هفتمین واحد پرورش مرغ گوشتی در بستک، سالانه 8 هزار و 400 تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: این واحد 25 هزار قطعه ای در زمینی به مساحت 2 هکتار و با تاسیساتی شامل سالن تولید، انبار، اتاق کارگری، موتورخانه و آب وبرق با سرمایه گذازی 350 میلیون تومان احداث شد.

حسین رضایی اظهار داشت: از این میزان سرمایه گذاری، 120 میلیون تومان آن تسهیلات بانکی و بقیه از محل سرمایه گذاری شخصی می باشد.

این مسوول اضافه کرد: با توجه به میزان تولید گوشت سفید در این واحد مرغداری، علاوه بر نیاز شهرستان به شهرستانهای همجوار و استانهای فارس و بوشهر نیز ارسال می شود.  


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *