تولید محصولات باغی به بیش از ۷۰۰ هزار تن

                                                                                        

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با اجرای طرح توسعه باغات، در پایان برنامه ی پنجم توسعه، تولید محصولات باغی از 562 هزار تن فعلی به بیش از 700 هزار تن خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” امیرحمزه بهاری” افزود: در حال حاضر سطح زیرکشت باغات استان 74 هزار و500 هکتار می باشد که با برنامه ریزی های انجام شده این میزان سطح زیرکشت نیز با اضافه شدن 3 هزار و 800 هکتار به 78 هزار هکتار افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: 3 هزار و 800 هکتار افزوده شده به سطح باغات استان شامل، 1000 هکتار مرکبات، یکهزار و 250 هکتار میوه های گرمسیری و یک هزار و 560هکتار نیز نخیلات می باشد.

به گفته ی وی، با اجرای این برنامه، پیش بینی می شود سطح زیرکشت مرکبات از 33 هزار هکتار به حدود 34 هزار هکتار، میوه های گرمسیری از  3 هزار هکتار به  4 هزار و 250 هکتار و نخیلات از 36 هزار هکتار به 37 هزار و 560  هکتار افزایش یابد.

 مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه بیان داشت: توسعه باغات طی برنامه پنجم نیازمند حدود 520 هزار اصله نهال شامل 200 هزار اصله نهال مرکبات از ارقام پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و لیمولیسبون، 125 هزار اصله نهال میوه های گرمسیری از ارقام انبه، چیکو، گواوا و کنار و 195 هزار اصله نهال خرما (شامل پاجوش و کشت بافت) می باشد.

بهاری، توسعه باغات، حذف و جایگزینی باغات درجه 3، اصلاح و احیای باغات درجه 2، مدیریت باغات آلوده به بیماری جاروک لیموترش، تولید نهال سالم وتوسعه گلخانه ها را از جمله سياستهای بخش باغبانی در برنامه پنجم عنوان کرد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *