۱۶۰ هزار قطعه به ظرفیت مرغداریهای هرمزگان افزوده شد

 

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با بهره برداری از دو واحد مرغداری گوشتی در شهرستانهای جاسک و بستک، 160 هزار قطعه به ظرفیت مرغداریهای استان افزوده می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس “محمد قریشی” ظرفیت این دو واحد مرغداری را 40 هزار قطعه در هر دوره عنوان کرد وافزود: 128 تن به تولید سالانه استان اضافه می شود.

وی، میزان اعتبار هزینه شده برای این تعداد مرغداری را 6800 میلیون ریال ذکر و بیان داشت: این میزان اعتبار از محل تسهیلات بانکی و سهم آورده هزینه شده است.

با افتتاح این دو واحد مرغداری زمینه اشتغال برای هشت نفر فراهم شده است.

مجموع واحدهای مرغداری استان 257 واحد با 4 میلیون و900 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره می باشد.

 

 


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *