معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت انبه در سطح باغات استان خبر داد و گفت: بهره برداران از اواسط خردادماه اقدام به برداشت انبه رسیده می کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” طهماسب غلامپور” افزود: فصل برداشت ميوه کال اين محصول نيمه دوم ارديبهشت ماه تا اوايل مردادماه و برداشت انبه رسيده از اواسط خردادماه تا پايان شهريورماه ادامه خواهد داشت.
وی، سطح زیرکشت امسال انبه را حدود 2 هزار و 800 هکتار عنوان و اضافه کرد: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت، 19 هزار و 500 تن محصول انبه برداشت شود.
غلامپور، سطح زیرکشت سال گذشته انبه را 2 هزار و 695 هکتار با تولید 19 هزار و 216 تن عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، “سبز انبه”، “چارک“، “کلکسرخ”، “مشک”و” هلیلی” را از انواع محلی و “لانگرا”،” سندی” و” آلفونسو” را از جمله انواع وارداتی درخت انبه ذکر کرد و گفت: میناب، رودان و بندرعباس به ترتیب عمده مناطق نولید در استان می باشند.
هرمزگان به لحاظ تولید و سطح زیرکشت انبه رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
گلدهی درختان انبه از اواخر دیماه و زمان برداشت میوه سبز آن از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می شود و زمان برداشت انبه رسیده از اوایل خردادماه آغاز و تا اواسط مردادماه ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید