معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این استان در زمینه تولید محصول سالم(ارگانیک) از استانهای پیشتاز است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مهندس غلامپور اظهارداشت: دربرنامه پنجم توسعه کشور بر تولید 25درصد محصول سالم باغی و زراعی تاکید شده است.
وی ،با اشاره به تولید محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل به ویژه گوجه فرنگی، خیارسبز، کدو، بادمجان و فلفل دلمه ای افزود: با هماهنگی و نظارت کارشناسان ناظر و این سازمان و همچنین اداره کل استاندارد طرح تولید محصول سالم در سطح هشت هزار هکتار از مزارع این استان در دست اقدام است.
این مقام مسوول ابراز داشت: این طرح طی سال زراعی جاری در سطح هشت درصد از باغها و مزارع هرمزگان اجرا شده که تا پایان امسال به بیش 10 درصد می رسد .
در اطلاعات منتشره آمده است: طی سه سال اخیر با همکاری شرکتهای خدماتی وخدمات مشاوره ای فنی و مهندسی و اداره کل استاندارد و تحقیقات در مجموع 610 گواهی استاندارد محصول سالم برای بهره برداران این استان صادر شده است.
محصول سالم ( ارگانیک) شامل محصولاتی می شود که طبق آزمایشهای بعمل آمده میزان باقیمانده سموم نباتی روی آن کمتر از حد استاندارد تعیین شده باشد
تولید محصول سالم علاوه بر کاهش هزینه های تولید، موجب حفاظت از محیط زیست، مانع از آلودگی و تخریب عوامل اصلی تولید، از جمله خاک و آب شده و با عرضه آن به بازارهای مصرف، ضریب سلامت درجامعه افزایش می یابد.
وسعت زمینهای کشاورزی هزمزگان 154هزار هکتار با تولید سالانه دو میلیون و 200 هزارتن محصول زراعی و باغی اعلام شده است.
دیدگاهتان را بنویسید