مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به پایان فصل برداشت انگور گفت: طی سال جاری تاکنون افزون بر دوهزار و550 تن محصول از تاکستانهای این استان برداشت و به بازار عرضه شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،امیر حمزه بهاری دوشنبه اظهارداشت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش یافته که از دلایل آن می توان به مساعد بودن شرایط آب و هوایی ، نگهداری اصولی از تاکستان ها و هم چنین بهره گیری از توصیه های ترویجی اشاره نمود.
وی، وسعت تاکستانهای این استان را افزون بر 500 هکتار عنوان و خاطرنشان ساخت: حدود 95درصد محصول برداشتی یاقوتی و پنچ درصد دیگر نیز از نوع عسگری است.
بهاری ، از رودان، حاجی آباد، بندرعباس و بشاگرد به عنوان مناطق عمده تولید انگور در هرمزگان نام برد و گفت: با توجه به درخواست مشتریان و از آنجایی که انگور تولیدی این استان محصول سالم (ارگانیک) است درصد زیادی از آن به مقصد استان های فارس، کرمان و تهران حمل شد.
دیدگاهتان را بنویسید