ذخیره تصویر ۵۰ واحد از مرغداری های هرمزگان بهینه سازی شدند

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت:طرح”بهینه سازی مصرف انرژی” طی سال گذشته سطح 50 واحد از مرغداری های هرمزگان اجرا شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مهندس ابراهیم طغرلی روز سه شنبه افزود: تعداد39واحد به صورت خود اجرایی (پرداخت مبلغ هفت هزار و 550میلیون ریال معادل 30 درصد هزینه های پروژه به صورت بلاعوض توسط صندوق توسعه بخش کشاورزی و 70 درصد هزینه های اجرایی توسط مالکان مرغداری انجام شده) و تعداد 11 واحد نیز با استفاده از تسهیلات بانکی با سود 4 درصد اجرا شده است.

به گفته وی ،جهت اجرای طرح مذکور در یک واحد مرغداری 20 هزار قطعه ای مبلغ 790میلیون ریال تسهیلات تعلق میگیرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد،با اجرای این طرح در هر یک از واحدهای مرغداری حداقل 20درصد در مصرف انرژی (برق و گازوئیل) صرفه جویی میشود.

 

در استان هرمزگان تعداد 256 واحد مرغداری با ظرفیت 5 میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره وجود دارد که در سال 90بیش از 18 هزار تن گوشت تولید و به بازار عرضه شده است.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *