ذخیره تصویر طرح توجیهی تولید محصول سالم در سیاهو برگزار شد

 

اولین جلسه توجیهی طرح ترویجی مدیریت جامع تولید وحفاظت از محصول ipm/ffs با محوریت تولید محصولات گواهی شده وارتقاء بهره وری آب در منطقه با حضور کارشناسان مرتبط با طرح و جمعی از باغداران پیشرو منطقه در محل مرکز جهاد کشاورزی سیاهو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مهندس منصور شفیعی اظهار داشت:هدف از اجرای این طرح دستیابی با الگویی پایدار در تولید محصولات کشاورزی با مشارکت بهره بردارن با تکیه بر مدیریت،خاک،آب وآفات اعلام کرد.

وی اضافه کرد: این جلسه با حضورجمعی از کارشناسان وباغدارن با محوریت نارنگی سیاهو که از شهرت جهانی وبین المللی برخوردار است در سیاهو واقع در 70 کیلومتری شمال شهر بندرعباس برگزار شد.

وی ابراز امیدواری کرد با برگزاری کلاسها ودوره های آموزشی با موضوعات کاهش مصرف سموم ، مصرف بهینه کود وسم، مزایای استفاده از کودهای آلی با محوریت تولید محصول سالم موفق به گواهی محصول سالم از سوی نهادهای زیر ربط شده ایم.

در اطلاعات منتشره از شهرستان بندر عباس آمده که وسعت باغهای نارنگی سیاهو بیش از دو وهزار 300هکتار وبا تولید سالانه حدود 19هزار تن اعلام شده است.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *