مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل نقش مهمی دارد، گفت: تمرکز بر تولید محصول سالم و ارگانیک یکی از اولویت های مهم این بخش می باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس کورش صادقی افزود: این امر با استفاده از خدمات شرکتها، وخدمات مشاوره ای فنی و مهندسی عملیاتی می شود.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود در سالجاری بیش از 90 هزار تن محصول سالم تولید و گواهی سالم به آنها اعطا شود.
به گفته مهندس صادقی، سال گذشته 750 هکتار از مزراع استان تحت پوشش این سیستم قرار گرفت و امسال نیز مقرر شده است سطحی معادل 5 هزار و 200 هکتار تحت پوشش قرار گیرد.
وی در خصوص ضرورت تولید محصول سالم در عرصه کشاورزی بیان داشت: تولید محصول سالم و طبیعی مقوله ای است که به آن توجه ویژه ای شده و تولید بهداشتی و رعایت اصول سلامت با تولید محصول سالم میسر می شود.
تولید محصول سالم به این معناست که از تمامی امکانات و فناوریها در تولید آن استفاده شود بطوریکه میزان باقیمانده سموم نباتی روی محصول کمتر از حد استاندارد باشد.
دیدگاهتان را بنویسید