ذخیره تصویر تمرکز برتولید محصول سالم اولویت بخش زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان است

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان در تولید محصولات  خارج از فصل نقش مهمی دارد، گفت: تمرکز بر تولید محصول سالم و ارگانیک یکی از اولویت های مهم این بخش  می باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس کورش صادقی افزود: این امر با استفاده از خدمات شرکتها، وخدمات مشاوره ای فنی و مهندسی عملیاتی می شود.

وی اظهار داشت: پیش بینی می شود در سالجاری بیش از 90 هزار تن محصول سالم تولید و گواهی سالم به آنها اعطا شود.

به گفته مهندس صادقی، سال گذشته 750 هکتار از مزراع استان تحت پوشش این سیستم قرار گرفت و امسال نیز مقرر شده است  سطحی معادل 5 هزار و 200 هکتار تحت پوشش قرار گیرد.

وی در خصوص ضرورت تولید محصول سالم در عرصه کشاورزی بیان داشت: تولید محصول سالم و طبیعی مقوله ای است که به آن توجه ویژه ای شده و تولید بهداشتی و رعایت اصول سلامت با تولید محصول سالم میسر می شود.

 تولید محصول سالم به این معناست که از تمامی امکانات و فناوریها در تولید آن استفاده شود بطوریکه میزان باقیمانده سموم نباتی روی محصول کمتر از حد استاندارد باشد.      


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *