مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، با اشاره به فصل برداشت فلفل دلمه ای و ریز از مزارع این استان گفت: امسال 4 هزار و 148 هکتار از زمینهای کشاورزی استان به کشت انواع فلفل اختصاص داده شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، “مهندس صادقی“ افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول مربوط به شهرستان بندرعباس با دو هزار و 633 هکتار و رودان با یکهزار هکتار می باشد.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت، بیش از 35 هزار تن محصول با عملکرد تولید 11 تن در هر هکتار برداشت شود.
با توجه به اقليم مناسب اين استان در حاليكه اكثريت نقاط كشور را در پاييز و زمستان هوايي سرد و توام با بارش برف، باران و يخبندان در برگرفته، انواع محصولات سبزي و صيفي هرمزگان به بازار عرضه مي شود كه نقش تعيين كننده اي در زمينه تنظيم بازار و همچنين تعادل قيمت ها دارد.
وسعت اراضي كشاورزي استان هرمزگان، 158 هزار هكتار با توليد سالانه دو ميليون تن می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید