ذخیره تصویر هرمزگان نیمی از نیاز گندم خود را تولید مي‌كند

                                    

مدير  زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان، با اشاره به وجود بیش از 13 هزار هكتار سطح زير كشت گندم آبي در استان گفت:‌ هرمزگان نیمی از نیاز گندم مصرفي خود را تولید مي‌كند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس ” کوروش صادقی” افزود: بیشترین میزان سطح زیرکشت با بیش از 11 هزار هکتار به شهرستان حاجی آباد اختصاص دارد و رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس، میناب و بندرلنگه نیز از عمده نقاط دیگری است که سالانه گندم در آنها کشت می شود

 به گفته مهندس صادقی، عملکرد تولید در هر هکتار  به طور متوسط 2/4 تن می باشد که پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت 52 تا 55 هزار تن محصول برداشت شود

 وی اظهار داشت: مبارزه به موقع با آفات و علف‌هاي هرز، كاشت در تقويم زراعي استان و استفاده از كودهاي ريز مغذي و بيولوژيك و زيستي از جمله راه‌هاي موثري است كه كشاورزان با استفاده از آن می توانند گندم مرغوبي را توليد كنند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه بیان داشت: براي آموزش و ترغيب كشاورزان به توليد گندم مرغوب و با كيفيت، اجراي كارگاه‌هاي آموزشي در زمينه‌هاي مختلف به‌زراعي در سطح روستاها، احداث مزارع الگويي در خصوص استفاده از كودهاي ريزمغذي و بيولوژيك و مقايسه ارقام، در دستور كار اين مديريت قرار گرفته است.

 فصل کشت گندم از اواسط مهر تا نیمه دوم آذرماه و زمان برداشت این محصول نیز از نیمه دوم فروردین 91 آغاز و تا اواخر خردادماه ادامه دارد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *