مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، با بیان اینکه پیش بینی می شود تولید گوشت مرغ تا پایان امسال به حدود 17 هزار تن برسید، گفت: با شرایط فعلی حدود 78 درصد نیاز استان تامین می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مهندس “محمد قریشی” افزود: از نظر ظرفیت ایجاد شده، حدود 8/4 میلیون قطعه در هر دوره پتانسیل وجود دارد که اگر شرایط بازار مناسب باشد حدود 20 هزار تن توان تولید وجود دارد که با این شرایط، احتمال 86 درصد گوشت مرغ مود نیاز استان تامین خواهد شد.
این مسوول، در ادامه به میزان گوشت تولیدی توسط مرغداریهای استان اشاره کرد و بیان داشت: در شش ماهه اول امسال حدود 7 هزار و 500 تن گوشت مرغ تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 700 تن کاهش داشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به تعداد مرغداری های جدید و میزان جوجه ریزی سه ماهه سوم احتمال افزایش تولید وجود دارد.
249 واحد مرغداری به ظرفیت 8/4 میلیون قطعه در هر دوره در استان وجود دارد که از این تعداد حدود 176 واحد جوجه ریزی کرده اند و در صورت فراهم بودن شرایط مناسب مابقی نیز جوجه ریزی خواهند داشت.
دیدگاهتان را بنویسید