ذخیره تصویر ضریب خودکفایی محصولات دامی ۹۴ درصد اعلام شد.

                          

معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: زمینه ظرفیت تولید بیش از دو میلیون تن گوشت مرغ در کشور  فراهم شده که با توجه به نیاز و امکانات موجود کشور، در حال حاضر یک میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، “سعادت الله عباسی”، در حاشیه کارگاه آموزشی “مدیریت ریسک و طرح های کاهندگی خسارت در بخش دام و طیور”که ویژه معاونان بهبود تولیدات دامی استانها و مدیران ستادی معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی در بندرعباس برگزار شد، افزود: در حال برنامه ریزی هستیم تا با توجه به اینکه در تولید این محصول به خودکفایی رسیده‌ایم، زمینه صادرات این محصول را فراهم کنیم.

 وی اظهار داشت: در زمینه تولید شیر خام، ظرفیت ایجاد شده در کشور بیش از 10 میلیون تن است

این مسوول اضافه کرد: هر چند سال گذشته صادرات محصولات لبنی را داشتیم امسال هم برنامه ریزهای لازم برای صادرات فرآورده های مربوط به شیر خام در دستور کار قرار گرفته است.

عباسی بیان داشت: تولید تخم مرغ هم امسال به 750 هزارتن خواهد رسید در حالی که ظرفیت تولید این محصول تا یک میلیون تن است که صادرات این محصول هم انجام خواهد شد بطوری که سال گذشته 25 هزار تن تخم مرغ به خارج از کشور صادر شد.

معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ضریب خودکفایی در محصولات دامی بیش از 95 درصد است، تصریح کرد: در زمینه تولید گوشت قرمز 90 درصد نیاز کشور را در حال حاضر تولید می‌کنیم که 10 درصد باقیمانده به دلیل خشکسالیهای چند ساله و اتکاء دام سبک به مرتع می باشد.

وی اضافه کرد: از طریق ایجاد واحدهای صنعتی سعی در جبران این میزان کمبود در کشور هستیم.

این مسئول گفت: افزایش راندمان ازطریق اصلاح ساختارها و تامین تجهیزات و امکانات و یا سازه‌ها برای بهینه سازی مصرف سوخت، اصلاح تاسیسات دام و طیور با اعتبارات ارزان قیمت و کمک بلاعوض به تولیدکنندگان از راهکارهای حمایت از تولید کنندگان بخش کشاورزی است که اجرایی شده است.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *