مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت سیر دراستان 196هکتار است وپیش بینی می شود 1هزارو 493تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود:به دلیل مدیریت مصرف آب و خشکسالی های اخیر سطح زیر کشت وتولید محصول سیر تغییری ندارد.
وی بیان داشت : عمده کشت سیر در شهرستان بشاگرد ، حاجی آباد وبندرعباس می باشد.
امیرزی زاده تصریح کرد:به دلیل عدم بازار یابی مناسب این محصول صادر نمی شود و سیر تولید شده به بازارهای داخلی استان عرضه می شود
وی تاکید کرد : باید با برنامه ریزی مناسب بستری برای صادرات سیر باکیفیت استان با هدف افزایش ارزش افزوده و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی فراهم شود.
امیری زاده در پایان افزود:در استان 400کشاورز به کار تولید سیر مشغول هستند.
دیدگاهتان را بنویسید