ذخیره تصویر آغاز کشت سیر در هرمزگان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت سیر دراستان 196هکتار است وپیش بینی می شود 1هزارو 493تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود:به دلیل مدیریت مصرف آب و خشکسالی های اخیر سطح زیر کشت وتولید محصول سیر تغییری ندارد.

وی بیان داشت : عمده کشت سیر در شهرستان بشاگرد  ، حاجی آباد وبندرعباس می باشد.

امیرزی زاده تصریح کرد:به دلیل عدم بازار یابی مناسب این محصول صادر نمی شود و سیر تولید شده به بازارهای داخلی استان عرضه می شود

وی تاکید کرد : باید با برنامه ریزی مناسب بستری برای صادرات سیر باکیفیت استان با هدف افزایش ارزش افزوده و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی فراهم شود.

امیری زاده در پایان افزود:در استان 400کشاورز به کار تولید سیر مشغول هستند.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *