مکانیزه کردن کشت محصولات کشاورزی در اولویت سازمان سازمان جهاد کشاورزی استان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : با توجه به اینکه 60درصد کشت نشاء در هرمزگان بصورت سنتی انجام می شود مکانیزه کردن محصولات کشاورزی با هدف کاهش هزینه های تولید، سبزی وصیفی در اولویت برنامه های سازمان جهاد کشاورزی قراردارد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیر زاده افزود:نیاز سالیانه استان به تولید نشاء سبزی وصیفی حدود 3میلیاردو 172میلیون و290هزار عدد می باشد.

وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت زراعی استان 80هزار هکتاراست اظهارداشت: 35هزار از این اراضی دارای محصولاتی است که کشت آنها به صورت نشاء انجام می شود.

امیرزاده تصریح کرد : هرمزگان در تولید سبزی وصیفی خارج از فصل در کشور رتبه دوم را دارد و100درصد نیاز استان را تامین می کند.

وی ادامه داد : پیش بینی می شود با بکارگیری ادوات کشت مکانیزه ، درهر هکتار 150هزارتومان کاهش هزینه به دنبال داشته باشد.

امیری زاده گفت : در راستای کاهش هزینه تولید سه گام اساسی باید برداشته شود اول تولید نشاء مکانیزه دوم استفاده از ادوات کشت نشاء وسوم تنظیم بازار ورفع مشکلات پس از تولید.

وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه درسال گذشته 40درصد نشاء مورد نیاز استان در گلخانه و 60درصد درفضای باز وبصورت سنتی تولید شده است اظهارداشت :هم اکنون بکار گیری اداوات ویژه جهت استفاده کاشت مکانیزه دربرخی از مزارعه استان بصورت پایلوت دردستور کار قرار گرفته است

امیر زاده بیان داشت : 100درصد نشاء پیاز و 70درصد نشاء گوجه فرنگی ، بادمجان وفلفل در استان تولید می شود ومابقی از استان های فارس وبوشهر تامین می گردد.

وی در انتها گفت : هرمزگان سالیانه 1میلیون و 745هزارتن محصول سبزی وصیفی خارج از فصل تولید می کند.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *