تولید ۱۴هزارتن گوشت مرغ در هرمزگان

از ابتدای سال تاکنون 14هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : از ابتدای سال تاکنون قریب به 9میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است .

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، محمد پورطرق افزود: سالیانه در استان 22هزار تن گوشت مرغ تولید می شود اما به دلیل تعیین سهمیه جوجه ریزی و عدم ظرفیت کافی بازار فروش، تولید امسال نسبت به سال گذشته تغییری ندارد.

وی با بیان اینکه در هرمزگان 324واحد مرغداری با ظرفیت 6میلیون و 634قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد اظهارداشت:به دلیل مازاد تولید گوشت مرغ در کشور، از ظرفیت ایجاد شده در استان بطور کامل استفاده نمی شود .

پور طرق عنوان کرد : باید با سیاستگذاری های مناسب بستری برای صادرات مرغ فراهم شود تا تولید کنندگان  دچار ضرر وزیان نشوند.

این مقام مسئول عنوان کرد: برگشت طولانی مدت سرمایه مرغداران وعدم وجود بازار مناسب از مهمترین مشکلات مرغداران استان می باشد.

پور طرق درپایان با اشاره به اینکه  بندرعباس وبستک از مناطق عمده گوشت مرغ در استان هستنداظهارداشت : با برنامه ریزی های انجام شده تولید گوشت مرغ تاپایان سال به 22هزارتن خواهد رسید.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *