رها سازی عوامل بیولوژیک در مزارع گوجه فرنگی بندرلنگه

یکی از راههای تولید محصول سالم ،کاهش استفاده از سموم  در بخش کشاورزی و بهره گیری از عوامل طبیعی و از جمله انواع زنبور می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندر لنگه گفت : عملیات رها سازی عوامل بیولوژیک در سطح 280هکتار از اراضی گوجه فرنگی این شهرستان آغاز شده است.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مهندس پورعلی افزود: زنبور پارازیتوئید و تریکو گراما از مهمترین عوامل بیولوژیک هستند که در مزارع گوجه فرنگی این منطقه استفاده شده اند.

وی گفت : تولید محصول سالم و کاهش استفاده از سموم در تولید محصولات کشاورزی از مهمترین اهداف استفاده از عوامل بیولوژیک می باشد.

پورعلی در پایان اظهار داشت : عملیات رها سازی عوامل بیولوژیک با همکاری مدیریت حفظ نباتات سا زمان جهاد کشاورزی هرمزگان و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بندرلنگه انجام می شود.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *