پیش بینی برداشت ۶۰هزارتن فلفل از مزارع هرمزگان

هرمزگان به دلیل شرایط آب وهوایی مناسب بیشترین نقش را در تولیدات خارج از فصل از مانند انواع فلفل و  از جمله فلفل دلمه ای و قلمی دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصول فلفل در هرمزگان 3هزارو 880هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 60هزارتن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سیدرضا امیری زاده افزود: به دلیل رعایت اصول فنی  و مبارزه با آفات، تولید امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش دارد.

وی اضافه کرد : سال گذشته از سطح 4هزار هکتارزیر کشت 57هزارتن محصول برداشت شد.

امیری زاده بیان داشت : شهرستان های بندرعباس ، رودان و میناب مناطق عمده کشت فلفل در استان هستند.

وی با اشاره به اینکه  بخشی ازمحصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود اظهار داشت : فلفل تولید شده علاوه برنیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان ، فارس وآذربایجان شرقی  ارسال می شود.

امیری زاده در انتها گفت : کشت پاییزه این محصول از اواخر مهرماه آغاز وتا پایان آبان ماه ادامه دارد و برداشت آن  از اول دی شروع می شود وتا اردیبهشت سال آتی ادامه دارد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *