هرمزگان به دلیل شرایط آب وهوایی مناسب بیشترین نقش را در تولیدات خارج از فصل از مانند انواع فلفل و از جمله فلفل دلمه ای و قلمی دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصول فلفل در هرمزگان 3هزارو 880هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 60هزارتن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سیدرضا امیری زاده افزود: به دلیل رعایت اصول فنی و مبارزه با آفات، تولید امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش دارد.
وی اضافه کرد : سال گذشته از سطح 4هزار هکتارزیر کشت 57هزارتن محصول برداشت شد.
امیری زاده بیان داشت : شهرستان های بندرعباس ، رودان و میناب مناطق عمده کشت فلفل در استان هستند.
وی با اشاره به اینکه بخشی ازمحصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود اظهار داشت : فلفل تولید شده علاوه برنیاز داخلی استان به استانهای تهران ، اصفهان ، فارس وآذربایجان شرقی ارسال می شود.
امیری زاده در انتها گفت : کشت پاییزه این محصول از اواخر مهرماه آغاز وتا پایان آبان ماه ادامه دارد و برداشت آن از اول دی شروع می شود وتا اردیبهشت سال آتی ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید