استفاده از عوامل بیولوژیک در کنترل آفات مزارع گوجه فرنگی هرمزگان

در راستای تولید محصول سالم و کاهش استفاده از سم وکود های شیمیایی در مزارع، سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان برای مبارزه با افات محصولات کشاورزی استفاده از عوامل بیولوژیک را در دستور کار قرار داده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت گوجه فرنگی در هرمزگان11هزارو 200هکتار است و برای مبارزه با آفات این مزارع از عوامل بیولوژیک استفاده می شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان،دکتر سید سعید مدرس افزود: تاکنون در25درصد از مزارع استان عملیات مبارزه با آفات  با استفاده از عوامل بیولوژیک آغاز شده است .

وی اظهار داشت : بیشترین مبارزه با آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی در حال انجام می باشد.

مدرس گفت : عمده مناطقی که کار مبارزه با آفات در آنها در حال اجرا می باشد شامل شهرستان های رودان ، حاجی آباد ، بندرخمیر ، بستک و پارسیان می شود.

وی افزود : تاکنون بیش از2میلیون و 500هزار عدد زنبور براکون و تریکو گراما  برای مبارزه بیولوژیک در مزارع استان استفاده شده است.

این مقام مسئول اظهار داشت:تولید محصول سالم ، حفظ محیط زیست ، کنترل آفات و استفاده کمتر از سم وکودهای شیمیایی در تولید محصول از مهمترین علل استفاده از عوامل بیولوژیک در مزارع می باشد.

مدرس در انتها افزود: زنبور های براکون  از لارو و تریکو گراما ازتخم حشره میزبان تغذیه می کنند وهیچگونه آسیبی به گیاه نمی رسانند.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *