۵۹ هزار تن نارنگی خوش طعم هرمزگان در راه بازار

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در این باره گفت:سطح زیر کشت نارنگی در هرمزگان 7409 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح حدود 59 هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان،دکتر سید سعید مدرس افزود:به دلیل اصلاح و بهسازی باغات،تولید امسال نسبت به سال گذشته 5 درصد افزایش داشته است.

مدرس،شهرستانهای بندرعباس،حاجی آباد و رودان را از مناطق عمده کشت نارنگی در هرمزگان برشمرد و اظهار داشت:محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان،به استانهای تهران،فارس و کرمان نیز ارسال می شود.

وی ادامه داد:بخشی از محصول برداشت شده بدلیل بازارپسندی مناسب،به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می گردد.

مدرس گفت:بیماری زوال مرکبات از مشکلات عمده باغداران نارنگی کار در استان می باشد.

وی در پایان افزود:فصل برداشت نارنگی از اوایل دیماه آغاز و تا اوایل اسفندماه ادامه دارد.

 


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *