شهرستان پارسیان به دلیل داشتن زمین های مناسب، منطقه خوبی برای تولید جو می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسیان گفت : سطح زیر کشت جو در این منطقه 450هکتار است بطوری که عملکرد جو آبی در هر هکتار 3تن و جو دیم 2 تن می باشد .
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، یعقوب دلدار افزود : پیش بینی می شود از این سطح 650تن جو برداشت شود.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه های جهاد کشاورزی پارسیان استفاده بهینه از آب وزمین های منطقه برای توسعه کشت جو است اظهار داشت : محصولات برداشت شده علاوه بر تامین جو مورد نیاز دامداران شهرستان پارسیان به سایر شهرستانهای استان ارسال می شود.
دلدار در انتها افزود: برداشت جو تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید