بازار یابی محصول انبه در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان

یکی از مهمترین مشکلات انبه کاران عدم بازاریابی مناسب برای صادرات محصول انبه می باشد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت انبه در استان 2هزارو 808هکتار با تولید سالیانه 22هزارو 489تن می باشد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، مسعود گرگیج افزود: عمده کشت در شهرستانهای میناب ورودان است بطوری که شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد.

وی تصریح کرد : لانگرا ، سندری ، خیار ، مشک ، آلفوسو  و هلیلی از مهمترین ارقام انبه در هرمزگان می باشد.

گرگیج اظهار داشت : به دلیل عدم صنایع بسته بندی مناسب فرآوری و بازاریابی در بازارهای جهانی ،صادرات این محصول بخوبی انجام نمی شود .

وی تاکید کرد : در صورت ایجاد بستر مناسب برای صادرات انبه،  ارزش افزوده واشتغال زایی مناسبی در بخش باغبانی فراهم می شود.

این مقام مسئول یاد آور شد : تولید ترشی ، تهیه مربا ، کنسرو ، پودر انبه ،ژله و تازه خوری از مزایای محصول انبه می باشد .

گرگیج در انتها گفت : باید با برنامه ریزی مناسب در راستای بازاریابی و صادرات این محصول در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل  بطور جدی شرایط صادرات این محصول فراهم شود و سازمان جهاد کشاورزی استان آماده همکاری برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.

 


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *