سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در سالهای اخیر در راستای استفاده بهینه از منابع آب وخاک طرح اصلاح الگوی کشت را در حال اجرا دارد واین امرفقط با همکاری کشاورزان محقق خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت :در این طرح انواع گیاهان بر اساس شرایط اقلیمی و نیاز آبی کم با بازده اقتصادی بالا برای هر منطقه مشخص شده است .
به گزارش واحد اطلاعات واخبار وراوبط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی زیارتی در گفتگو با رادیو خلیج فارس افزود : در منطقه شمیل محصول پیاز ، هشتبندی محصولاتی همچون گوجه ، کدو ، لوبیا و در حاجی آباد گندم ، کلزا ، کنجد ، سیب زمینی و ذرت توصیه می شود و سایر مناطق استان هم گیاهان متنوعی معرفی شده است.
وی تصریح کرد :ایجاد کشاورزی پایدار ، رونق اقتصادی و صرفه جویی در منابع آبی استان از مهمترین اهداف این طرح می باشد.
حسینی تاکید کرد: کشاورزان توجه داشته باشند درسال زراعی جدید براساس طرح اصلاح الگوی کشت و رعایت اصول فنی کشت نمایند و چنانچه کشت بدون برنامه داشته باشند در آینده دچار خسارت خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه اگر کشاورزان بدون توجه به سیاست طرح الگوی کشت اقدام به کشت کنند و دچار خسارت شوند اظهار داشت : خسارت آنها به دلیل استفاده از منابع آب ، خاک ، نهاده ها و انرژی خسارت ملی می تواند باشد.
حسینی افزود : توصه می شود برای ایجاد کشاورزی پایدار بهره برداران با کارشناسان جهاد کشاورزی در سراسر استان همکاری لازم را داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید