اختصاص ۱۷۰هکتار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت سیر

هرمزگان به دلیل شرایط آب وهوایی تولید کننده سیر ارگانیک در کشور است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز کشت سیر در استان خبر داد وگفت : امسال 170هکتار از زمین های کشاورزی استان به زیرکشت محصول سیر می رود و پیش بینی می شود از این سطح 1هزارو 700تن محصول برداشت شود.

 به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل رعایت اصلاح الگوی کشت و ترویج کشت محصولاتی همچون کلزا ، کنجد وگیاهان دارویی، سطح زیر کشت محصول سیر نسبت به سال قبل 11درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد : علیرغم کاهش11درصدی سطح زیر کشت اما به دلیل استفاده از بذر مرغوب ، تغذیه مناسب و آموزش بهره برداران پیش بینی می شود تولید امسال نسبت به سال قبل 12درصد افزایش داشته باشد.

حسینی با اشاره به اینکه عمده کشت سیر در شهرستان بشاگرد وحاجی آباد می باشد اظهار داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز بازارهای داخلی استان و کشور به کشورهای روسیه ، عراق ، عمان  و امارات متحده عربی صادر می شود.

وی افزود : فصل کشت این محصول از اواسط شهریورماه آغاز وتا پایان مهرماه ادامه دارد و فصل برداشت از اواسط اردیبهشت شروع وتا پایان تیرماه ادامه دارد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *