شیره خرما ( دوشاب ) طی فرایند جوشاندن خرما تهیه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت : سطح زیر کشت نخیلات این منطقه 1هزارو 820هکتار است وسالیانه حدود 4هزارو 900تن انواع خرما در این منطقه برداشت می شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، شهرام کریم زادگان افزود: در شهرستان بستک 5کارگاه شیره پزی خرما با ظرفیت تولید سالیانه 100تن شیره خرما ( دوشاب ) فعالیت دارند.
وی عنوان کرد : پیش بینی می شود امسال به دلیل کم بودن خرمای درجه 2و3 تولید شیره خرما نسبت به سال قبل تغییری نداشته باشد.
کریم زادگان اضافه کرد : برای تولید شیره خرما از خرمای درجه 2و3 ارقام مرزبان ، پیبا، زامردان و شاهانی استفاده می شود.
وی افزود : شیره های خرما تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی به استانهای تهران و اصفهان فرستاده می شود.
کریم زادگان اظهار داشت :مهمترین مزایای تولید دوشاب مصرف آن در بسته بندی انواع خرما با ادویه های مختلف و بالا بردن زمان نگهداری ومصونیت از آفات می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید