معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت : در استان تعداد 330واحد مرغداری با ظرفیت 6752970قطعه جوجه ریزی در هر دوره وجود دارد که با احتساب میانگین 3دوره جوجه ریزی در سال ، برای تولید 34440تن گوشت مرغ ظرفیت سازی شده است.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، محمد پورطرق افزود : با احتساب سرانه مصرف گوشت مرغ استان به میزان 18کیلو گرم ، کل نیاز استان به گوشت مرغ در سال 28هزارو 800تن برآورد می گردد.
وی تصریح کرد : با توجه به ظرفیت سازی های انجام گرفته در صورت فعالیت تمام واحد های تولیدی وافزایش سهم جوجه ریزی واز طرفی آماده سازی تمامی عوامل تاثیرگذار خصوصا تجهیز کشتارگاه طیور به خط 2 کشتار، استان قابلیت صادرات 5هزارو600تن گوشت مرغ را دارد.
پور طرق اظهار داشت : به دلیل مشکلات این واحد ها ازجمله سرمایه گذاری و بازاریابی امکان صادرات ،تا کنون صادرات مرغ نداشته ایم.
وی بیان داشت : در 6ماهه نخست سال حدود 5987189قطعه جوجه ریزی انجام که منجر به تولید بیش از 10178تن گوشت مرغ شده است.
این مقام مسئول در بخشی از سخنان خود افزود :همچنین در 6ماه نخست سال 3هزارو 119تن گوشت قرمز تولید شده است.
پور طرق گفت : با توجه به آمار دام سبک سالیانه قابلیت صادرات100هزار راس دام سبک در استان وجود دارد .
وی افزود : تولید کنندگان بایستی با برنامه ریزی مناسب همگام با افزایش و کیفی سازی تولیدات،با دنبال کردن بازارهای هدف، زمینه وتوسعه صادرات آنها را فراهم نمایند تا بیش از پیش به توسعه و پایداری اشتغال کمک شود.
دیدگاهتان را بنویسید