هرمزگان از استان های پیشتاز در تولید محصولات خارج از فصل است

80هزار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات پاییزه اختصاص دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات پاییزه در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی اختصاص دارد و مابقی گندم وکلزا می باشد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، ناصر پورحیدری افزود : پیش بینی می شود ازاین سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی، حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.

وی اضافه کرد : به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان ،تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.

حیدری پوری خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

وی با بیان اینکه تشکیل تشکل کشاورزی با هدف صادرات محصولات و کیفیت بخشی به تولیدات از مهمترین اهداف سازمان در سالجاری است اظهار داشت : محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.

حیدری پوری افزود : باید از مزیت کشت های پاییزه در راستای رونق اقتصادی و تولید محصولات با کیفیت بیشترین بهره را برد.

 


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *