پیش بینی تولید بیش از ۲۶۴هزار تن پیاز در هرمزگان

هرمزگان در تولید پیاز خارج ار فصل رتبه اول را در کشور دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت پیاز در استان خبر داد وگفت : سطح زیرکشت پیاز در استان 9هزارو 350هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 264هزارو 800تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل استفاده از ارقام مناسب ، فعالیت های به زراعی و مبارزه به موقع با آفات، تولید امسال نسبت به سال قبل 8درصد افزایش دارد.

وی تصریح کرد : شهرستانهای بندرعباس ، میناب ، رودان و پارسیان از مناطق مهم تولید پیاز در هرمزگان هستند.

امیری زاده گفت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای کرمان ، اصفهان و تهران فرستاده می شود.

وی افزود: فصل برداشت از اواخر آذرماه آغاز وتا پایان اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *