افزایش ۴۷درصدی تولید ذرت دانه ای در هرمزگان

ذرت نقش مهمی در تامین مواد غذایی واحد های دامپروری و پرورش طیور دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت ذرت دانه ای در استان 4هزار هکتار است  وپیش بینی می شود از این سطح 30هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل افزایش سطح زیر کشت ، آموزش بهر برداران ، استفاده از ارقام مرغوب و پر بازده، تولید امسال نسبت به سال قبل 47درصد افزایش دارد.

وی با اشاره به اینکه  ذرت از محصولاتی است که نیاز آبی زیادی دارد اظهار داشت : در راستای مدیریت مصرف آب، سازمان جهاد کشاورزی استان، توسعه شیوه کشت ذرت را بصورت نوار تیپ  در استان اجرایی نموده است.

حسینی افزود : شهرستانهای رودان وحاجی آباد از مناطق مهم تولید ذرت دانه ای در استان هستند.

وی خاطر نشان کرد : محصولات تولید شده با قیمت هر کیلو گرم 1036تومان از کشاورزان خریداری می شود.

این مقام مسئول اظهار داشت : ذرت تولید شده علاوه بر تامین نیاز واحد های دامپروری و مرغداری ها در بورس کالای کشاوررزی ایران عرضه خواهد شد.

حیسنی افزود : کشت ذرت دانه ای در هرمزگان از اواخر تیرماه آغاز وتا اواسط شهریور ادامه دارد و عملیات برداشت آن از از اواسط آذر ماه شروع وتا اوایل بهمن ماه ادامه دارد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *