هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل را در کشور دارد

80هزارهکتار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات خارج از فصل  اختصاص دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی  سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل  در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی  آن متعلق به گندم وکلزا می باشد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،سید حسن حسینی افزود : پیش بینی می شود از سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.

وی اضافه کرد : به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.

حسینی خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

این مقام مسئول اظهار داشت : تاکنون 30هزارتن گوجه فرنگی ، 170هزارتن بادمجان برداشت و به بازارهای هدف فرستاده شده است.

حسینی خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 300هکتار وفلفل 3هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود پیاز 260هزار تن و فلفل 85هزار تن تا پایان فصل ،برداشت  شود.

وی اظهار داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *