80هزارهکتار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات خارج از فصل اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی آن متعلق به گندم وکلزا می باشد.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،سید حسن حسینی افزود : پیش بینی می شود از سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.
وی اضافه کرد : به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.
حسینی خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.
این مقام مسئول اظهار داشت : تاکنون 30هزارتن گوجه فرنگی ، 170هزارتن بادمجان برداشت و به بازارهای هدف فرستاده شده است.
حسینی خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 300هکتار وفلفل 3هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود پیاز 260هزار تن و فلفل 85هزار تن تا پایان فصل ،برداشت شود.
وی اظهار داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.
دیدگاهتان را بنویسید