قلعه قاضی به دلیل داشتن زمین های مرغوب مستعد تولید پیاز می باشد.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش قلعه قاضی از برداشت پیاز خبر داد وگفت : سطح زیر کشت پیاز در این منطقه 700هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 17هزار و500تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سلمان انصاری افزود : به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب ، نظارت کارشناسان و استفاده از سیستم آبیاری نوین، تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد .
وی خاطر نشان کرد : شهر کهنه ، قلعه قاضی ، زهوکی و گودو از مهمترین مناطق تولید پیاز در این بخش هستند.
انصاری یاد آور شد : تاتی ، ریو برآوو و پی اس از مهمترین ارقام کشت شده می باشند.
وی گفت : محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز استان، به استانهای تهران ، فارس ، یزد واصفهان فرستاده می شود.
انصاری افزود : فصل برداشت از ابتدای بهمن ماه آغاز وتا اواخر فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید