آغاز برداشت پیاز در منطقه قلعه قاضی

قلعه قاضی به دلیل داشتن زمین های مرغوب مستعد تولید پیاز می باشد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش قلعه قاضی از برداشت پیاز خبر داد وگفت : سطح زیر کشت پیاز در این منطقه 700هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 17هزار و500تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سلمان انصاری افزود : به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب ، نظارت کارشناسان و استفاده از سیستم آبیاری نوین، تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد .

وی خاطر نشان کرد : شهر کهنه ، قلعه قاضی ، زهوکی و گودو از مهمترین مناطق تولید پیاز در این بخش هستند.

انصاری یاد آور شد : تاتی ، ریو برآوو  و پی اس از مهمترین ارقام کشت شده می باشند.

وی گفت : محصولات برداشت شده علاوه بر تامین نیاز استان، به استانهای تهران ، فارس ، یزد واصفهان فرستاده می شود.

انصاری افزود : فصل برداشت از ابتدای بهمن ماه آغاز وتا اواخر فروردین ماه ادامه خواهد داشت.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *