هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل را در کشور دارد

80هزار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات خارج از فصل  اختصاص دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی  سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل  در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی گندم وکلزا اختصاص دارد.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،سید حسین حسینی افزود : پیش بینی می شود از سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.

حسینی خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

وی  خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 300هکتار وفلفل 3هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود پیاز 260هزار تن و فلفل 85هزار تن تا پایان فصل برداشت، تولید شود.

حسینی اظهار داشت : محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *