سیر بشاگرد قدم به بازار گذاشت

سیر بشاگرد به دلیل اینکه در شرایط آب وهوایی کوهستانی تولید می شود از کیفیت بالایی برخوردارمی باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد از برداشت محصول سیر خبر داد و گفت : سطح زیرکشت سیر در این منطقه 110هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 770تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،محمد احمدی افزود : به دلیل بهره گیری از بذر مرغوب ، آموزش کشاورزان  و مبارزه با آفات وبیماری ها تولید امسال نسبت به سال قبل 10درصد افزایش دارد.

وی عنوان کرد : طعم مناسب ، ماندگاری بیشتر ، بوی مطلوب و ارگانیک بودن از مزایای مهم سیر بشاگرد می باشد.

احمدی اظهار داشت : استانهای  کرمان ، فارس و تهران از مهمترین بازارهای هدف می باشند .

وی یاد آور شد : به دلیل اینکه سیر بشاگرد در شرایط خاص کوهستانی این منطقه تولید می شود این محصول به ثبت ملی رسیده است.

احمدی افزود :برداشت سیر دراین منطقه از اواسط اردیبهشت آغاز وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *