هرمزگان به دلیل داشتن شرایط آب وهوایی، مستعد محصولات جالیزی از جمله سیب زمینی می باشد .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اعلام خبر برداشت سیب زمینی در استان گفت : سطح زیرکشت محصول سیب زمینی در استان 470هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 12هزارو 690تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی افزود : به دلیل خشکسالی های اخیر و تغییر نگرش کشاورزان بسوی تولید محصولات اقتصادی وبا نیاز آبی کم، تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد کاهش دارد.
وی عنوان کرد : شهرستانهای رودان ، حاجی آباد و جاسک از مناطق مهم تولید سیب زمینی در استان هستند.
حسینی خاطر نشان کرد : با توجه به آموزش بهره برداران و رعایت اصول فنی کیفیت محصولات تولید شده بسیار مطلوب می باشد.
وی افزود : فصل برداشت از اواسط اردیبهشت آغاز وتا اواخر خرداد ماه ادامه دارد
دیدگاهتان را بنویسید