هرمزگان در تولید محصولات سبزی و صیفی رتبه برتر در کشور را دارد.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از آغاز فصل برداشت محصول طالبی خبر داد وگفت : سطح زیرکشت محصول طالبی در استان 10هزارو30هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 20هزارو450تن محصول برداشت شود.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید رضا امیری زاده افزود : به دلیل تغییر الگوی کشت و استقبال بهره برداران از محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد کاهش دارد.
وی عنوان کرد : شهرستانهای حاجی آباد ، پارسیان و بستک از مناطق مهم تولید طالبی در استان هستند.
امیری زاده بیان داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیازداخلی استان به استانهای فارس و اصفهان ارسال می شود.
وی افزود : فصل برداشت از اواسط اردیبهشت ماه شروع وتا اواخر خرداد ماه ادامه دارد
دیدگاهتان را بنویسید