رطب آلمهتری زینت بخش سفره های افطاری هرمزگانی ها شد

برداشت  رطب آلمهتری در منطقه قلعه قاضی بندرعباس آغاز شد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی از آغاز برداشت رطب آلمهتری خبر داد وگفت : سطح زیرکشت نخیلات در این منطقه 600هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 4هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، انصاری افزود : به دلیل رعایت بهداشت باغ ها واصول فنی تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.

وی عنوان کرد : روستاهای گودو ،شهر کهنه ، برتمب  و قلعه قاضی از مناطق مهم تولید رطب هستند.

انصاری اظهار داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ، خراسان و فارس ارسال می شود.

وی اضافه کرد : آلمهتری ، نگار ، منگناس ، خنیزی زرد  و مرداسنگ از مهمترین ارقام کشت شد در این منطقه می باشند.

انصاری یاد آور شد : برداشت رطب در این منطقه در اوایل خرداد با ارقام زود رس آغاز و بابرداشت ارقام دیرس در اواخر پاییز به پایان می رسد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *