فصل برداشت انبه نارس از هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان رودان به صورت سنتی آغاز شده است
شهرستان رودان در تولید ارقام مختلف انبه بیشترین سهم را در استان هرمزگان و جنوب کشور دارا است که این محصول را پس از برداشت و بسته بندی روانه بازار های داخلی و خارجی می کند .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت : فصل برداشت انبه از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل مردادماه به پایان می رسد که شهرستان رودان با افزایش سطح زیر کشت این محصول و توزیع ارقام مختلف درخت انبه در بین کشاورزان رتبه اول استان در تولید انبه را به خود اختصاص داده است .
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ,عباس مویدی افزود : پیش بینی می شود تاپایان فصل برداشت بیش از 10هزار تن محصول برداشت شود.
وی افزود : بیش از 1هزار هکتار سطح زیر کشت انبه در شهرستان رودان وجود دارد که بخش مرکزی با ۸۵۵ هکتار بیشترین سهم را در تولید انبه دارد که مهمترین ارقام انبه محلی سبزانبه،چارک ،کلک سرخ و ارقام خارجی لانگرا ،سندری و آلفونسو در این مقدار سطح کشت موجود می باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد:در سال گذشته شهرستان رودان بیش از ۱۰ کشاورز نمونه را در زمینه تولید انبه در استان هرمزگان داشته است .
مویدی اذعان کرد: در مرحله اول انبه نارس برداشت می شود که عمده مصرف آن به صورت تازه خوری ،تهیه ترشی ،شوری ،مرباو لواشک و سس استفاده می شود و مرحله دوم که مقدار کمی باقی می ماند، انبه رسیده که بیشترین آن به بازارهای خارجی صادر می شود .
دیدگاهتان را بنویسید