هرمزگان سالیانه بیش از ۱۰هزار تن خرما صادر می کند

هرمزگان با داشتن شرایط آب وهوایی مناسب  در کشور رتبه دوم تولید خرما را دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی با اعلام  آغاز برداشت خرما در استان گفت : سطح زیرکشت نخلستانهای استان  37هزار هکتار است که پیش بینی می شود از این سطح 150هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، سید حسن حسینی  افزود : به دلیل اصلاح نخلستانهای فرسوده  و کشت ارقام تجاری،  تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.

وی تصریح کرد : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای مختلف از جمله روسیه ، کانادا ، آمریکا ، استرالیا ، کشورهای آسیای میانه و حاشیه خلیح فارس صادر می شود .

حسینی  ادامه داد : سالیانه 10هزار تن خرما به کشورهای مختلف  به ارزش 40میلیون دلار صادر می شود.

وی یاد آور شد: آلمهتری ، مرداسنگ ، شاهانی ، برحی ، خنیزی ، خاصویی ، کریته ، مجول ، پیارم و دیری از مهمترین ارقام کشت شده در استان می باشند.

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه در استان 20هزار هکتار نخلستان درجه دو وجود دارد که نیاز به باسازی دارند گفت : شهرستانهای رودان ، میناب ، بندرعباس وحاجی آباد از مناطق مهم تولید خرما در هرمزگان هستند.

حسینی افزود : فصل برداشت خرما در هرمزگان با رقم آلمهتری در اواسط خردادماه شروع  وبا برداشت پیارم در آبان ماه به پایان می رسد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *