معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی گندم وکلزا می باشد.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ،سید حسن حسینی افزود : از سطح 52هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و600هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف می شود.
وی اضافه کرد : به دلیل اجرای طرح اصلاح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.
حسینی خاطر نشان کرد :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.
این مقام مسئول اظهار داشت :یکی از مهمترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی در سال اقتصاد مقاومتی ، تولید واشتغال توسعه فضاهای گلخانه ای و معرفی گونه های گیاهی جدید واقتصادی به بهره بردارن می باشد.
حسینی خاطر نشان کرد : سطح زیرکشت پیاز امسال 9هزارو 300هکتار وفلفل 3هزارو 800هکتار بود و از این سطح بیش از 260هزار تن پیاز و 85هزار تن فلفل برداشت شد.
وی اظهار داشت : محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر شده است.
دیدگاهتان را بنویسید