هرمزگان با سطح زیرکشت گندم آبی 12هزارو 640هکتار و تولید سالیانه 62هزار تن حدود 33در صد نیاز گندم استان را تامین می کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : هرمزگان با تولید سالیانه 62هزارتن گندم حدود یک درصد نیاز کشوری را تامین می کند.
به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، ناصر حیدری پوری افزود : در سال زراعی 96-95 سطح زیرکشت گندم در استان 12هزارو 640هکتار بود که از این سطح 12هزارو289 هکتار از چتر حمایتی بیمه ای برخوردار بودند.
وی ادامه داد : در بخش زراعت استان 3هزارو 100نفر بطور مستقیم و 1500نفر بطور غیر مستقیم فعالیت دارند.
این مقام مسئول اذعان کرد : در سال زراعی 96-95 شاهد افزایش خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان به میزان 58هزارو277تن بودیم که نسبت به سال قبل 5درصد افزایش داشته است.
حیدری پوری اظهار داشت :همچنین 2هزارو 839 تن گندم بذری ازنوع گواهی شده ، مادری و پرورشی از بهره بردارن خریداری شد که تقریبا تمامی نیاز بذری کشاورزان استان در سال زراعی آتی را تامین می کند.
این مقام مسئول اظهار داشت : بهره گیری از شیوه های کشت بر روی نوار تیپ با عث افزایش تولید در محصول گندم شده است.
حیدری پوری خاطرنشان کرد:شهرستان حاجی آباد رتبه اول تولید گندم دراستان را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بیان داشت : شهرستان های رودان ، میناب ، بستک،بندرعباس وپارسیان از دیگر مناطق تولید گندم در استان هستند.
حیدری پوری ادامه داد : خاک ورزی ، کشت به موقع ، تجهیز مزارع به امکاناتی همچون دستگاههای خطی کار و اجرای طرحهایی همچون کشاورزی حفاظتی ، ، اجرای طرح پهنه بندی ، بهره گیری کارشناسان ناظر در قالب کلینیک گیاه پزشکی ،مبارزه با آفات از جمله سن و شته و علف های هرز از مهمترین دلایل افزایش عملکرد در تولید گندم بوده است.
وی ضمن تشریح برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی کشور تصریح کرد : افزایش بهره وری در بخش کشاورزی ، شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های تولید جدید و گسترش صادرات از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی در سال 96 می باشد.
وی یاد آور شد : برداشت گندم در هرمزگان از اواسط فروردین ماه شروع وتا اوایل تیر ماه ادامه دارد
دیدگاهتان را بنویسید