آغاز برداشت رطب در شهرستان رودان

شهرستان رودان رتبه دوم تولید خرما در استان را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان از آغاز برداشت رطب خبر داد وگفت : سطح زیرکشت نخیلات در این منطقه 9هزارو 800هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح  39هزارو 570تن محصول برداشت شود.

به گزارش واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ، عباس مویدی افزود : به دلیل اجرای طرح اصلاح نخیلات فرسوده ، بهداشت باغ ها ، بارندگی های مناسب، تولید امسال نسبت به سال قبل 10درصد افزایش دارد.

وی خاطر نشان کرد : آلمهتری ، مرداسنگ ، مضافتی ، پیارم ، خنیزی ، نگار ، زاهدی و خاصویی از مهمترین ارقام کشت شده در این شهرستان می باشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان اظهار داشت : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ، فارس و اصفهان ارسال می شود .

مویدی با بیان  اینکه  در این منطقه کمبود صنایع بسته بندی وفرآ وری  به خوبی قابل لمس است افزود : بخشی از محصولات تولید شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر می شود.

وی عنوان کرد : فصل برداشت با ارقام زود رس از جمله آلمهتری در تیرماه آغاز و با برداشت ارقام دیررس مثل هلیلی در مهر ماه به پایان می رسد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *